Vær velkommen til at skrive i bloggen!
Jeg har oprettet forskellige kategorier. Blandt andet en for Cocos og en for Cubas hvalpe, til sjove historier og opdateringer på hvordan det går. Jeg tænker at vi alle synes det kunne være sjovt at læse disse historier :-) samtidig kan vi udveksle erfaringer omkring pleje, opdragelse, træning osv. Hvis nogen har ideer til flere kategorier, så sig til. I kan desværre ikke lægge billeder ind, men hvis I får taget nogle gode billeder som må deles så send dem til mig så putter jeg dem ind.
 
 

Nej betyder... nej

Skrevet af Cocuba
09-12-2012 23:55

Lær din hvalp at nej betyder nej! Det betyder stop med det du er i gang med, for det er ikke noget, vi ønsker.

Hvalpen skal altid roses for sin positive og gode opførsel, men det kan være rigtig godt også at kunne bremse sin hund, når den kaster sig ud i at gøre ting, den ikke skal.

En måde at træne nej-kommandoen kan være, at lægge en godbid foran den og lære den, at nej betyder at den ikke skal følge sit umiddelbare instinkt, at spise godbidden. Når man så efter kort tid siger "værs´go´" så må hvalpen tage godbidden og der kan roses.

Har man valgt at bruge sin nej-kommando så er det vigtigt at være konsekvent, så hunden får en opfattelse af at nej virkelig betyder nej.


Kategori: Traening

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Nye indlæg