Vær velkommen til at skrive i bloggen!
Jeg har oprettet forskellige kategorier. Blandt andet en for Cocos og en for Cubas hvalpe, til sjove historier og opdateringer på hvordan det går. Jeg tænker at vi alle synes det kunne være sjovt at læse disse historier :-) samtidig kan vi udveksle erfaringer omkring pleje, opdragelse, træning osv. Hvis nogen har ideer til flere kategorier, så sig til. I kan desværre ikke lægge billeder ind, men hvis I får taget nogle gode billeder som må deles så send dem til mig så putter jeg dem ind.
 
 

Nyt fra Cubas hvalpe

Skrevet af Cocuba
28-11-2012 16:45
Nyt fra Cubas hvalpe. Fortæl meget gerne hvordan det går eller hvis I har oplevet noget sjovt med hvalpene.

Kategori: Cubas hvalpe

Kommentarer

 • #1
 • Cocuba
  01-01-2013 23:46
  Kære Maggie ;-)
  Du gør os virkelig stolte!
  Hvor er det godt, at du er så god og bringer så meget glæde.
  Ja du har opdaget den store verden og al dens spænding. Sikke en masse nye venner du har fået og hvor er du heldig at komme med ud at løbe.
  Heldigt for dine mennesker at du er til falds for godbider he he, i sidste ende får du jo lært alt indenfor god opførsel og sjove tricks.
  Vi håber at se dig til marts, forhåbentligt sammen med dine søskende og papsøskende, det kunne være så sjovt at se jer lege nede på marken og det ville også være en stor glæde at se din familie.
  Vi er så glade for billederne og det er tydeligt at du har det som en lille prinsesse. Hav det nu dejligt fortsat. Hils dine mennesker 1000 gange. De bedste hilsner Line


 • #2
 • Jeanette Falck Winther
  01-01-2013 13:19
  Maggie fortæller...

  Verden er så stor, så stor - og hvor er der meget at lære. Hvad gør man ikke for en godbid - og lidt ros! Jeg 'sitter' og 'gir pote' i en uendelighed - og nu skal jeg også 'dække', mens de tobenede lægger tørfoder ud i lange baner lige foran næsen af mig og siger 'nej'. Jeg gør mig så lang som en slange og prøver at snyde mig til en enkelt godbid i ny og næ - men den går ikke desværre. De er stadig hurtigere end mig. Der er ikke andet for end at afvente, til der bliver sagt 'værsgo', men så kommer jeg altså også flyvende..
  Jeg går tur i slotsparken i Hillerød og hilser på alle de firbenede både kongepudlen (som blev bange for lille mig!) og Kings Charles'en, som jeg fulgte i hælende flere kilometer (fordi de tobenede synes, det er ih så sjovt at tale om os firbenede; de siger, det er så hyggeligt med alle de 'nye bekendte') - men egernet, der pilede afsted to meter foran mig, så jeg slet ikke (så der blev det fastslået 'at jagthund det er jeg så ikke!). De mange baskende ænder i slotssøen interesserer mig slet ikke.. lige så lidt, som undulaten hjemme i stuen. Kun undulatens naturgrene er sjove at bide i, selv om fuglen skælder mig ud, når jeg drejer pinden rundt, så den pludselig må hænge med hovedet nedad. Det er dog tilladeligt at gå en snuserunde rundt om buret for at indtage et par hundrede hirsefrø. De kalder mig 'støvsugeren'!
  Det sjoveste er at løbe i skoven med 'far' uden snor. Vi tager den 'på tværs' - skovstierne er så kedelige! Jeg holder mig lige i hælende på 'far', for skoven er stor, og bladene knaser så underligt i frostvejr.
  Det dejligste er, hvis jeg får tigget mig til et hjørne af en af pigernes dyne i stuen - men også når lyset bliver slukket i entréen, og alle de tobenede går ovenpå, siger godnat og slukker lyset. Så ruller jeg mig sammen i min kurv og sover til den lyse morgen. De kalder sig B-mennesker og roser mig og siger, at jeg er en 'B-hund'. Det sætter de pris på - især i juleferien!

  De bedste hilsner fra Maggie


1 

Skriv en kommentar

Nye indlæg