Vær velkommen til at skrive i bloggen!
Jeg har oprettet forskellige kategorier. Blandt andet en for Cocos og en for Cubas hvalpe, til sjove historier og opdateringer på hvordan det går. Jeg tænker at vi alle synes det kunne være sjovt at læse disse historier :-) samtidig kan vi udveksle erfaringer omkring pleje, opdragelse, træning osv. Hvis nogen har ideer til flere kategorier, så sig til. I kan desværre ikke lægge billeder ind, men hvis I får taget nogle gode billeder som må deles så send dem til mig så putter jeg dem ind.
 
 

Nyt fra Cocos hvalpe

Skrevet af Cocuba
28-11-2012 16:43
Det kunne være dejligt at høre hvordan det går med Cocos hvalpe. Har I måske oplevet noget sjovt eller spændende så fortæl endelig om det.

Kategori: Cocos hvalpe

Kommentarer

 • #1
 • Cocuba
  04-12-2012 23:40
  Hej Wilson og familie.
  Det kommer bestemt ikke bag på os at de hos dyrlægen faldt for Wilson. Han er jo både smuk og kær :-) Hvor er det dog dejligt at høre at han arter sig godt, sover godt om natten og har krudt i rumpen. Tak for jeres hilsen, det er guld værd.
  Knus fra alle os.


 • #2
 • Christine
  04-12-2012 10:57
  Hej hej fra Wilson som var med hos dyrlægen igår, da der skulle bestilles 12-ugers vaccine.. Han charmerede alle de kvindelige sygeplejersker og fik både kys og godbidder... Og så tog han sig lige en lur på to timer efterfølgende! :-) Han sover om natten uden "uheld" og er utrolig legesyg om morgenen..

  Kærlige hilsner fra Wilson


 • #3
 • Cocuba
  03-12-2012 00:33
  Hej familien Simba. Tak for billederne! Han er totalt cute. Vi er glade at Simba er så god og han gør os virkelig stolte. Vi er glade for at vores arbejde med ham, ser ud til at have betalt sig - det er flot at han gør det han skal udenfor og det er super godt at han har selvtillid og går til de nye ting med nysgerrighed. Den slags er rart for os at få bekræftet. Kram ham, for han er altså lidt savnet... men hvor er det bare godt at han er hos jer, der i Hamburg og har det som blommen i et æg :-)


 • #4
 • Simba
  02-12-2012 18:48
  En lille aften hilsen fra Simba hvor han nu har været i sit nye hjem i Hamburg i 24 timer! Og hvor er han bare fantastisk dejlig :o) Han er så gennem tillidsfuld og er bare en glad lille hvalp! Vi er ret imponerede over hans nemhed...lige nu er han fuldstændig legesyg og tumler rundt med os alle! Ud over det er han SÅ dygtig til både stort og småt udenfor....han ved hvad det betyder når han bliver taget udenfor og går også flere gange selv hen til døren - SÅ FLOT og endnu engang tak til hele familien i Slagelse for at have præget ham så godt :o) Men han har meeeget god appetit....han spiser sin mad på 1 minut og hvis han måtte, spiste han gerne mere :o) Håber alle andre "søskende" også har det godt!


1 

Skriv en kommentar

Nye indlæg